Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Filmjölkslimpa á la GI

Av Maria - 22 januari 2010 15:34

Idag har jag bakat filmjölkslimpa á la GI. Se recept via denna länk: http://www.recept.nu/1.17345/gi_viktkoll/matbrod/mjol/filmjolkslimpa_a_la_gi

Tyvärr fick jag inte tag på hela dinkelkorn så jag tog blötlagda vetekorn i ena limpan och i den andra tog jag krossat vete. Degen var ganska lös och jag gräddade brödet 30 min extra. Nästa dag ska jag bröa formarna för de ville inte lossna riktigt.

Brödet blev gott speciellt det med hela korn. Det som var bra var att det inte var någon sirap eller farin i brödet.


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - Måndag 18 maj 11:27

                           

Av Maria - Måndag 4 maj 08:00

  1. Ni ska följa detta recept (från "Vår kokbok") men ni ska ta 2/3 av ingredienser.       Smörj er form noggrannt! Ni ser om ni har gjort det genom att se om ströbrödet fastnar. Om inte - gör om och gör rätt!   Vispa ägg och s...

Av Maria - Torsdag 16 april 11:55


  Rårakor     Serveras med bacon och lingonsylt alternativt med lite gräddfilssås. ...

Av Maria - Måndag 30 mars 08:11

            

Av Maria - Måndag 16 mars 06:30

Se denna länk: https://www.facebook.com/grankvistper/videos/546737945734172/?multi_permalinks=1024124577783712¬if_id=1553109731051745¬if_t=group_highlights ...

Presentation


Hej!
Denna blogg skapades av mig maj 2009. Jag heter Maria Hagblad och undervisar i hem- och konsumentkunskap på Vallaskolan i Sala kommun. Här publicerar jag vad vi gör och olika recept. Sidan har också en mängd användbara länkar.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Fråga mig

38 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Hitta recept

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se