Alla inlägg under november 2010

Av Maria - 1 november 2010 07:46

Under onsdagskvällen hade min klass 9A3 middag för sina föräldrar i samtidigt som vi har föräldramöte. För tredje gången så har eleverna lagat mat som föräldrarna och de själva avnjuter under mötet. Denna gång tillagade eleverna pizza, pizzasallad och en grönsallad. Det blev väldigt lyckat och som vanligt kom många föräldrar. Eleverna i 9A3 är jätteduktiga och maten blev riktigt god!   

ANNONS
Av Maria - 1 november 2010 07:35

Föreläsningen var bra. Federico är en duktig föreläsare (han är magister i pedagogik). Första delen av föreläsningen var mest intressant där han berättade om sin uppväxt och de svårigheter hans ADHD gett honom. Han fick diagnosen först som vuxen. Det som fastnade mest var att vi har en benägenhet att tro att elever med ADHD är viljestyrda, detta för att vi ser att de lyckas ibland. Han menar att de lyckas om de har en bra dag, när allt stämmer och yttre stimuli är mindre.Han sa att han inte klarade av att vara gift och ha ett arbete samtidigt eftersom bara det ena tog en enorm kraft av honom.

ANNONS

Presentation


Hej!
Denna blogg skapades av mig maj 2009. Jag heter Maria Hagblad och undervisar i hem- och konsumentkunskap på Vallaskolan i Sala kommun. Här publicerar jag vad vi gör och olika recept. Sidan har också en mängd användbara länkar.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Fråga mig

38 besvarade frågor

Länkar

Hitta recept

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se