Direktlänk till inlägg 24 februari 2015
Idag har jag fortsatt att att baka olika bröd ur "Nytt bröd - baka gott utan gluten" av Jessica Frej och Maria Blohm. Bröden är lättbakade och mycket goda. Alla i familjen tycker om bröden. Passar alla inte bara glutenintoleranta.
Linfröfrallor - mycket lyckade! Använde muffinsplåt.
Grova frallor. Recept: http://www.tasteline.com/Recept/Grova_frallor
Tortillabröd. Recept http://www.recept.nu/nyhetsmorgon/jessica-frej/glutenfritt-tortillabrod/
Testade att fritera några av tortillabröden i rapsolja. Det blev lyckat och påminde om ett bröd som jag åt på en byfest i Ortezzano, Le Marche, Italien.
1. Kahoot! om "Energiförbrukning i köket" och "Livsmedelshygien". Ni ska delta med era riktiga namn eftersom det är ett test som ni har haft chans att läsa på. 2. Vi ser detta filmklipp. 3. Ni lagar kycklingwok med ris. Recept från min...