Direktlänk till inlägg 13 november 2022
Denna vecka ska eleverna baka småfranska av närproducerat och kravmärkt mjöl från Stora Hällsta. Stora Hällsta är en gård som producerar och mal sitt eget mjöl. Gården ligger drygt 4 km från skolan levererar direkt til oss.
De som vill smaksätter sitt bröd med rivna morötter, vitlök, solrosfrön och/eller ost. De kan också pensla med ägg och ha på olika sorters som vallmo, sesam och solrosfrö.
https://youtu.be/OKSDpBUY8Zk?list=PLsJlS7gPpPV9kVKg1sK14F_tMlkjc_Ege
Dokumentet:
https://www.icloud.com/pages/000bqiAW4dKCpnzHx0dBpmWTA#Tom_liggande_sida_7
Kahoot! om bakning som min praktikant Jessica har gjort.
https://play.kahoot.it/#/k/8ad13223-6633-4f5d-95bc-df639dd75e37
Vika brödpåse: