Gästbok

Signatur:
    Kom ihåg mig
Adress till din blogg / hemsida:

Skriv in koden som står till höger:
   Spamskydd  
Inlägg:

Hej igen!
Skrev alldeles nyss om att jag önskar använda en del material från din blogg. Arbetar i Mariestad. Glömde ge dig min mailadress som är yvonne.wigur@mariestad.se
Vänliga hälsningar
Yvonne Wigur

av YW 28 augusti 2017 kl 21:18

Hej Maria!
Jag heter Yvonne Wigur och undervisar i hem- och konsumentkunskap. Jag har följt din blogg där du har utarbetat flera bra lektionsförslag. Nu undrar jag om det är ok för dig att jag plockar en del material och websidor som du lagt in? Vi har startat med arbetsområde tvätt och tänkte också använda den hemuppgift du konstruerat. Hoppas det är ok. Jag har tydligt angett dig som källa i arbetsområdet och uppgifterna. Tack för mycket bra blogg!

av YW 28 augusti 2017 kl 21:15

Till Theodora I Reykjavik : maria.hagblad@skola.sala.se

av Maria Hagblad 13 september 2016 kl 13:40

Du får gärna kontakta mig via mail maria.hagblad@vallaskolan sala.se

av Till Theodora i Reykjavik 8 september 2016 kl 21:57

Hej Maria!
Jag arbetar som HKK-lärare í Reykjavik, Island, skulle hemskt gärna vilja fråga dig lite om det du sysslar med - din sida är helt fantastisk:)
Kan jag nå dig på någona mail?

Mvh Theodora

av Theodora 8 september 2016 kl 11:22

Hej!
Jag såg att ni haft en tårtbakningstävling i samarbete med att ni arbetat med likabehandling på skolan. Jag själv arbetar som lärare på en högstadieskola i Tanums Kommun (Bohuslän) och är intresserad av att veta mer hur ni gjort när ni arbetat med detta projekt. Finns det möjlighet att få en arbetsbeskrivning och planering skickad via mail? Tack för en bra och inspirerande blogg! :) Mvh Sara

av Sara Wetterlind 10 april 2013 kl 10:55

Presentation


Hej!
Denna blogg skapades av mig maj 2009. Jag heter Maria Hagblad och undervisar i hem- och konsumentkunskap på Vallaskolan i Sala kommun. Här publicerar jag vad vi gör och olika recept. Sidan har också en mängd användbara länkar.

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Fråga mig

38 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Hitta recept

Arkiv

Besöksstatistik

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se