Direktlänk till inlägg 20 maj 2014
Idag var jag inbjuden på en middag på Kungsängsgymnasiet. Det är Linus Johansson, Andreas Taknelid, Marcus Englund, Jonas Olsson och Madeleine Åberg som går sista året på restaurangprogrammet som på detta sätt utför sitt examensarbete. Linus Johansson var min elev i grundskolan.
Vi som var inbjudna är vi som var deras HK-lärare i grundskolan, ett par politiker i Sala kommun, personal och rektorer på skolan.
Mot en summa på 80kr fick vi avnjuta denna middag:
Meny
Amuse-Gueule: Ravioli napperad med olivolja
Entrérätt: Ostgratinerad hummer som serveras med en vitlökstoast
Dryck: Loxton Semillon Chardonnay
Huvudrätt: Rödvinskokt lammlägg med potatisstomp och honungsglaserade
rotfrukter
Dryck: Loxton Cabernet Sauvignon
Dessert: Chokladpavlova fylld med vispad grädde, toppad med färska bär.
Dryck: Mousserande Jordgubbsdryck
Allt var mycket gott!