Direktlänk till inlägg 21 augusti 2016
Pedagogisk planering – Mat, måltider och hälsa
https://docs.google.com/file/d/0B4mfVsZ_T0A5bGZsUFpvS0dmMmc/edit?usp=sharing
The Big 5 i hem- och konsumentkunskap
https://docs.google.com/file/d/0B4mfVsZ_T0A5RDVKMzVUX3JrQ28/edit?usp=sharing
Bedömning i hem- och konsumentkunskap via Schoolsoft
Rutiner på HK:
Ni kommer att få göra en toscansk brödsallad med inspiration från en av mina matresor. Ni kommer använda tomater och gurka från Norrängens trädgård (närproducerat!), lök, blekselleri och bladpersilja. brödkrutongerna steker ni i smör eller närproducerad ekologisk rapsolja från Väsby Gård. Sås gör ni av turkisk yoghurt, vitlök och italiensk salladskrydda.
Länk till matbilder från resan i Toscana: http://hemkunskapen.bloggplatsen.se/kategori/282277-matresa-till-toscana/