Degen till piroger
Hur man bakar ut piroger
Lägg in på Showbie under "Utvärdera arbetsprocess och resultat"
Länk till dokumentet: https://drive.google.com/file/d/1leG3jXXm0KsOdYUrKwGgHIB_-digi...
Innehåll
Denna lektion är tänkt att starta upp undervisningen gällande arbetsområdet ”Konsumtion och ekonomi”. En introduktion i form av genomgång av pedagogisk planering, kunskapskrav och lektionsplanering. Tillsammans tittar...
Denna vecka ska ni göra:Pizza s.281 med Italiensk tomatsås s.273 (1/2 sats)Pizzasallad s.266 med salladsås s.274
Du ska också ge omdömen om arbetsprocessen och resultatet, se färdighet och betygs...
1. Saftiga bakverk - med en hemlig ingrediens - Nyhetsmorgon (TV4). Visa början av klippet.
2. Varför är det bra att äta kikärtor och bönor?
De är mycket näringsrika och rika på långsamma kolhydrater, vilket ger dig mycket ...
Denna vecka ska eleverna baka småfranska av närproducerat och kravmärkt mjöl från Stora Hällsta. Stora Hällsta är en gård som producerar och mal sitt eget mjöl. Gården ligger drygt 4 km från skolan levererar direkt til oss.
...
Hej!
Denna blogg skapades av mig maj 2009. Jag heter Maria Hagblad och undervisar i hem- och konsumentkunskap på Vallaskolan i Sala kommun. Här publicerar jag vad vi gör och olika recept. Sidan har också en mängd användbara länkar.